Headerbild

Kategorier

Elitsatsningsbidrag från Höganäs Kommun

2020-03-18 i Allmänt

Höganäs Roddförening har fått elitsatsningsbidrag från Höganäs Kommun. Detta innebär att vi säsongen 2020 kan stötta Dennis Gustavsson i hans roddsatsning.

"I dessa ovissa tider, då det är lite kämpigare än vanligt, när man inte riktigt vet vad framtiden har att komma med. Allt detta på grund av ett virus, som gör en full av frågor och funderingar, inte bara om hälsa, utan också om hur framtiden blir.

Vad ska jag träna inför? Kommer det bli några tävlingar? När ska det här viruset sluta styra våran vardag? Hur mycket kommer det påverka mig i min vardag och träning? Som sagt, det snurrar frågor i huvudet, men trots det ska vardag med träning och jobb rulla på för att vara i bra fysisk form till en tävlingssäsong som förhoppningsviss blir av ändå, vem vet...
I dessa tider är det extra motiverande när jag får en positiv nyhet!
Tack @hoganaskommun för att ni väljer att stötta mig och min klubb @hoganasroddarna i min satsning mot kommande tävlingar under säsongen 2020! Det känns extremt motiverande att känna stödet hemma från Höganäs!"
Tack 💙

Dennis Gustavsson

 

Tack vare Höganäs Kommun har vi alltså möjlighet att stötta Dennis Gustavsson roddsäsongen 2020. Eftersom Dennis reser i hela världen för att tävlabetyrder detta  bidrag mycket.

Stort tack Höganäs Kommun för stödet!

Adress

Höganäs Roddförening Småbåtshamnen 9 263 39 Höganäs

Kontakt

hoganasroddklubb@gmail.com Tel: 0736435468 Organisationsnr:843000-7818 Bankgiro:5290-2111

Drivs med KlubbenOnline

Logga in