Headerbild

Kategorier

Ett oförglömligt år...

2021-01-05 i Allmänt

År 2020 kommer ingen att glömma. Det var bland annat handspritens, avståndens och de inställda arrangemangens år. Vi sammanfattar här roddåret som gick - och ser hoppfullt fram emot kommande säsong...

För första gången i föreningens historia blev den traditionsrika Säsongsinvigningen på Första Maj inställd. Midsommar kändes dock hoppfullt med festligheter utomhus. På Hjälmsjö Arena i Örkelljunga hade vi många fina träningsdagar och kvällar, men saknade såklart den inplanerade och inställda Hjälmsjöregattan. 
Tävlingarna lyste alltså med sin frånvaro  - men ett ljus i mörkret blev Svenska Mästerskapen i Kustrodd som trots allt genomfördes i Helsingborg med fina resultat - tre silver och ett brons till HRF.
Även Distanskapprodden i Vaxholm gick av stapeln - till alla tävlingssugnas glädje. Höganäs deltog med två kustsinglar och kustroddfyran Gripen. Grymma insatser av Höganäs på den 1,5 mil långa banan trots tufft väder. 
Och i slutet av hösten lades en sprillans ny fin brygga på plats på Hjälmsjö Arena. En epok över - dvs bryggupptagningen vid Hjälmsjön som HRF har ansvarat för ända sedan 70-talet.
Vi önskar alla en God Fortsättning -
och ser fram emot roddsäsongen 2021!
Jonathan Cano Sjöstedt på Hjälmsjön tidig vår
Pappe och Boddi påväg ut på Sundet
Midsommar

Emma Frenne och Dennis Gustavsson tog silver i Mixed Dubbel under Kustroddd-SM

Järngänget som rodde 1,5 mil i Vaxholm..

Nya fina bryggan på Hjälmsjön 

Adress

Höganäs Roddförening Småbåtshamnen 9 263 39 Höganäs

Kontakt

hoganasroddklubb@gmail.com Tel: 0736435468 Organisationsnr:843000-7818 Bankgiro:5290-2111

Drivs med KlubbenOnline

Logga in