Headerbild

Kategorier

Matrix

2012-05-03 i Allmänt

Förbundskapten Leif Pettersson hade samlat herr- och damprojekten på Ryrsjön i Lilla Edet den 30april och den 1maj, för att där ro flera "matrixlopp" och därigenom komma fram till roddarnas kapacitet.

Under valborg hade Svenska roddförbundets herr- och damprojekt samlats på Ryrsjön i Lilla Edet för att ro massa med "matrixlopp".

"Matrixlopp" innebär att man ror flera olika lopp i olika kombinationer för att komma fram till vilken/vilka roddare som gör bäst resultat, både inviduellt och i de olika kombinationerna. Alla resultat från de olika loppen analyseras för att komma fram till det.

Denna gången var det bestämmt att "matrixloppen" skulle köras i dubbelsculler och takten var begränsad till 28 drag per minut. De hade också bestämmt att de skulle köra loppen med flygande start.

 

Pontus och Anders åkte tillsammans med Peter Berg från Helsingborg upp till Lilla Edet på söndagskvällen den 29april. Väl där träffade de dem andra roddarna ingående i de olika projektgrupperna.

Under måndagen och tisdagen roddes "matrixloppen". Pontus kommentar om loppen var "Jag lyckades tyvärr inte få ut min kapacitet till fullo. Det blev för många andra och tredjeplatser för att få en inviduell topplacering i matrixen".

 

Dennis som även han ingår i herrprojektet kunde tyvärr inte delta på grund av att han forfarande hade träningsförbud efter sin käkoperation någon vecka tidigare.

Adress

Höganäs Roddförening Småbåtshamnen 9 263 39 Höganäs

Kontakt

hoganasroddklubb@gmail.com Tel: 0736435468 Organisationsnr:843000-7818 Bankgiro:5290-2111

Drivs med KlubbenOnline

Logga in