Headerbild

Kategorier

Innebandyturnering Landskrona

2012-03-16 i Allmänt

Lördagen den 25 februari arrangerade Landskrona roddklubb en innebandyturnering för roddklubbarna i Skåne och dem hade även bjudit in Falkenberg.

Lördagen den 25 februari arrangerade Landskrona roddklubb en innebandyturnering för roddklubbarna i Skåne och dem hade även bjudit in Falkenberg. Klubbarna som ställde upp var Falkenberg, Malmö, Åhus, Landskrona med två lag, Helsingborg, Ängelholm och Höganäs med två lag.

Höganäs lag ett bestod av Anders, Lars, Jan Tomas, Knut och Sebastian. De mötte i sin grupp Helsingborg, Malmö, Landskrona lag ett. De lyckades bra i sitt gruppspel och tog sig vidare till semifinal. Där fick dem möta Åhus. Den matchen började bra och de ledde över Åhus, men mot slutet av matchen började Höganäs lag ett krokna lite och Åhus lyckades kvittera och avgöra matchen till deras fördel. Det innebar att Höganäs skulle spela match om tredje fjärde plats mot Helsingborg, som förlorat sin semifinal mot Falkenberg. Här var Höganäs ganska trötta och det såg ganska enkelt ut när Helsingborg vann över dem. I finalen vann Falkenberg relativt enkelt över Åhus.

Höganäs lag två bestod av Dennis, Pontus, Nils, Marcus och Viktor. Vi mötte i sin grupp Falkenberg, Åhus, Ängelholm och Landskrona lag två. Vi fick det tuffaste möjliga motstånd i första matchen i form av Falkenberg, där vi åkte på förlust, men hade humöret uppe när vi gick från första matchen direkt in till andra matchen mot Åhus. Trötta efter matchen mot Falkenberg, så kändes det som om vi inte lyckades prestera mot Åhus. Vi gjorde om vår uppställning lite inför de två sista matcherna i gruppen och lyckades vinna dem. Vi slutade trea i vår grupp och fick spela mot Malmö för att komma fram till vilka lag som skulle mötas i match om femte och sjätte plats. Vi vann över Malmö och fick möta Landskrona lag ett om vilka som skulle komma femma och sexa. Den matchen förlorade vi på ett tveksamt baklängesmål i början av förlängningen, så vi blev sexa.

Adress

Höganäs Roddförening Småbåtshamnen 9 263 39 Höganäs

Kontakt

hoganasroddklubb@gmail.com Tel: 0736435468 Organisationsnr:843000-7818 Bankgiro:5290-2111

Drivs med KlubbenOnline

Logga in